Ontstaan

In de jaren '50 - '60 stond België enorm gekend voor zijn vlasindustrie. Ook wij, de familie Seurynck, waren actief in deze sector en hadden een bedrijf waar we vlas tot textiel verwerkten.

Ons bedrijf was gevestigd in Sint-Eloois-Winkel en werd geleid door Marcel Seurynck. Later stapte zijn zoon, Paul Seurynck, mee in het bedrijf en hielp hij zijn vader om het vlasbedrijf tot een succesvolle onderneming uit te bouwen. 

 

Evolutie

Omwille van de economische verschuivingen was de omschakeling naar productie van polystyreenschuim (EPS) dan ook een logisch gevolg. 
In 1970 richtte Paul Seurynck het bedrijf Seuropak op. 

Door de stijgende economie en de concurrerende bedrijven heeft Seuropak zijn oudere manuele machines van toen vervangen door gloednieuwe, hoogtechnologische en computergestuurde machines. 

Na jaren van succes verhuisden we naar nieuwe en grotere gebouwen in het industrieterrein van Gullegem. Doorheen de jaren is ons bedrijf sterk blijven groeien. Ook zoon Philip Seurynck kwam het bedrijf bijstaan. Samen met zijn vader bouwden ze Seuropak uit tot één van de leidinggevende producenten van EPS in de Benelux. Sinds kort is ook Sebastiaan Seurynck, de derde generatie, in het familiebedrijf gestapt. 

 

Succesfactor 

Doorheen de jaren hebben we er steeds naar gestreefd om het familiale karakter van onze firma te behouden. 

Klanttevredenheid en service op maat zijn voor ons de twee voornaamste principes binnen onze manier van werken.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we bij Seuropak snel probleemoplossend denken. Deze kennis helpt ons om samen met onze klanten steeds het meest geschikte product te vinden. 

Seuropak Gebouw

Benieuwd naar wat Seuropak voor u kan betekenen?