Vormen uit piepschuim bieden een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor zowel particuliere als zakelijke behoeften. Bij Seuropak in Gullegem gebruiken we geëxpandeerd polystyreen (EPS), ook bekend als piepschuim, om producten te creëren die licht van gewicht zijn en uitstekende isolerende eigenschappen bezitten. Deze vormen uit piepschuim zijn ideaal voor artistieke en decoratieve toepassingen. Het materiaal is makkelijk te vormen en kan aangepast worden aan vrijwel elke denkbare vorm, wat oneindige mogelijkheden biedt voor vormen uit polystyreen.

 

Op zoek naar piepschuim voor artistieke en decoratieve toepassingen?

Offerte aanvragen

 

Welke decoratieve vormen we kunnen vervaardigen uit piepschuim

Ons aanbod aan vormen uit piepschuim is uitgebreid en divers, waardoor wij in staat zijn om een breed scala aan decoratieve producten te vervaardigen. Of het nu gaat om seizoensgebonden decoraties zoals een kerstboom uit piepschuim, sterren voor Kerstmis, hartjes voor Valentijn, of een paasei voor Pasen, wij kunnen het maken. Naast deze specifieke items bieden we ook andere creatieve vormen uit polystyreen zoals bollen en piramides, beschikbaar in verschillende maten. Dit alles is mogelijk dankzij ons EPS-maatwerk. Wij passen verschillende technieken toe om elk project uniek te maken.

 

Vraag uw offerte aan voor aangepaste vormen

Bent u op zoek naar op maat gemaakte vormen uit piepschuim voor uw volgende project of evenement? Als uw betrouwbare leverancier van EPS-verpakkingen, zijn wij hier om u te helpen. Vraag uw offerte aan en ontdek hoe onze op maat gemaakte oplossingen precies kunnen voldoen aan uw specificaties.

Benieuwd naar wat Seuropak voor u kan betekenen?